Jag och Titti beger oss på luffen till Gotland

Idag beger jag och Titti oss på luffen till Gotland. Vi ska först till en odlingshelg på ekobyn "Änggärdets ekoenhet" (nära Flen i Sörmland) 3-4 Juni. Sedan ska vi vandra till Nynäshamn och ta färjan över till Gotland. Sedan ska vi besöka Suderbyns ekoby på Gotland, som blir den sista ekobyn som vi besöker för Tittis filmprojekt om ekobyarna i södra Sverige (vi kompletterar förra årets filmning). Vi ska vandra Gotland runt, längs kusten. 
 
Vi tar inget tält med oss den här gången heller, vilket gör att vi kommer att leta upp ställen vi kan sova på utan tält, som dagis, skolor, skjul, lador, omklädningsrum osv. 
 
I kanske en till två månader framåt blir det således mindre aktivitet här på bloggen, men jag ska försöka skriva på bloggen när vi besöker städer som har bibliotek med internet. 

Kommentarer
Postat av: Titti

Ja, vad härligt att äntligen få lämna Stockholm och dess stress och vandra i mindre städer ...det ska bli jätte spännande att ännu en gång besöka ekobyar och att få vara nära naturen ...ser fram emot många intressanta platser och möten...

2017-05-27 @ 14:15:12
Postat av: István

Hej Lars och Titti! Tack för senast! Önskar er en underbar luffarfärd! Vi hörs när ni är tillbaka!

2017-05-29 @ 16:20:15
Postat av: piasinternetcafe@yahoo.se

Låter härligt!

2017-05-31 @ 04:55:18
Postat av: Lars Larsen

Tack Istvan!

2017-05-31 @ 12:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0